Total Project Care Installatie

Total Project Care Installatie is de installatietak binnen Total Project Care die ervoor zorgt dat alle waterinstallaties volgens de wettelijke norm worden geïnstalleerd, aangepast en onderhouden. Wanneer er bij controles blijkt dat er onderhoud nodig is of wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden naar aanleiding van de risicoanalyse, gaat onze afdeling installatie aan het werk. Zodra alle werkzaamheden verricht zijn kunt u er van uit gaan dat de installatie weer perfect in orde is, én je voortaan precies kunt monitoren hoe het is gesteld met de waterkwaliteit.

Neem direct contact met ons op

Eenmalige technische maatregelen

Wanneer wij een legionellabesmetting constateren, of wanneer er eenmalige technische maatregelen voortkomen uit het opmaken van een risicoanalyse, dan kunnen we deze besmetting verhelpen met verschillende maatregelen. Hierbij maken we onderscheid tussen de eenmalige technische maatregelen en reguliere maatregelen. De afdeling installatie voert de eenmalige technische maatregelen uit. Het gaat dan bijvoorbeeld om:

  • Het plaatsen van keerkleppen,
  • Het wegnemen van dode leidingdelen,
  • Het aanpassen van leidingdelen met onvoldoende verversing,
  • Het inkorten van uittapleidingen,
  • Het verhogen van de temperatuur,
  • Het opstellen van een installatietekening of -beschrijving,
  • Het toepassen van thermisch beheer en het bijhouden hiervan in een logboek.

Verhelpen van storingen

Bij Total Project Care weten we alles van drinkwaterinstallaties. We zijn niet alleen een installateur met kennis van legionellapreventie en -beheersing, maar je kunt ons ook inschakelen als jouw drinkwatervoorziening een storing heeft of er een lekkage optreedt. Daarnaast ben je voor renovaties en de bouw van nieuwe waterinstallaties bij Total Project Care ook aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over al jouw legionella vraagstukken.