Contact

Bent u op zoek naar een legionellaspecialist waarbij u het hele plaatje kunt uitbesteden? Dan bent u bij Total Project Care aan het juiste adres. Total Project Care streeft ernaar om als organisatie zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Dat begint bij het opstellen van de verschillende rapporten, zoals de risicoanalyse en het beheersplan. Deze documenten stellen wij op in een online systeem. Dit scheelt in papier. We proberen zoveel mogelijk digitaal te werken, dit zodat wij ons steentje bijdragen en bedacht zijn met het milieu.

Daarnaast proberen we energieneutraal te ondernemen. Ons kantoor is voorzien van duurzamen energie d.m.v. zonnepanelen. Ook zijn wij in het bezit van enkele elektrische voertuigen, en streven wij ernaar om innovatief mee te denken aan een groenere toekomst. Wil je meer weten over Total Project Care? Op deze pagina vertellen we alles over ons familiebedrijf.

Ontzorgen van A tot Z

De meeste van onze klanten hebben een doorlopende overeenkomst waarbij we periodiek de drinkwaterinstallaties controleren op het potentiƫle gevaar van legionella, en indien nodig overgaan tot actie. Hierdoor hoeven onze klanten zich geen enkel moment druk te maken over eventuele in te plannen controles. Dit regelen wij allemaal voor ze. Ben je (nog) geen klant van ons, maar wil je hulp bij de bemonstering? Of twijfel je aan de kwaliteit van het water binnen jouw organisatie? Ook dan kunnen we als Total Project Care hulp en ondersteuning bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over al jouw legionella vraagstukken.