Over ons

Volledig gespecialiseerd op het gebied van legionellapreventie

Total Project Care is volledig gespecialiseerd op het gebied van legionellapreventie en kan de klant volledig ontzorgen met de wettelijke eis als basis.

Wij zijn uw zakenpartner uit de regio. Enkele redenen waarom zaken met ons te doen:

  • BRL 6010 gecertificeerd
  • Meedenkend met klant
  • Veel ervaring, brede kennis van zaken
  • Korte lijnen, snel handelen
  • Flexibel ingesteld en snelle service

Duurzaam ondernemen

Total Project Care streeft er naar om als organisatie zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Dit doen we door beheer zo veel mogelijk online in te richten en onze workflow dusdanig te optimaliseren. Verder proberen we energieneutraal te ondernemen door de inzet van zonnepanelen en het inzetten elektrische voertuigen. Verder blijven we continue bezig en vernieuwen we onze organisatie met energiebesparende oplossingen. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een duurzame economie.

Innovatie

Wij blijven voortdurend bezig met vernieuwingen binnen het bedrijf. Dit om de workflow zo optimaal mogelijk in te richten om voor ons maar vooral voor onze klanten een waterdicht systeem neer te zetten om legionella uitbraak te voorkomen. Een goed voorbeeld hiervan is onze volledige digitale workflow waarbij onze controleurs, onze afdeling installatie en onze klanten samenwerken in een online systeem waarin het hele proces gemonitord wordt.

Groeiend familiebedrijf

Ons familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende organisatie. Graag stellen wij het team aan u voor.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over al jouw legionella vraagstukken.